Nieuwe competitie! - "Look van de week"

Ben jij iemand met een goed gevoel voor stijl? Hou je ervan om je bezig te houden met outfits of vind je het gewoon leuk om deel te nemen aan een competitie? Lees dan snel verder!

Hey lieve Dox’s!

Dat lezen jullie goed, er komt een nieuwe competitie aan!

Super leuk natuurlijk maar nu hoor ik jullie denken: “Wat voor competitie dan?!”

Ben jij nu iemand die iedere keer een nieuwe look bedenkt, iemand die erg creatief is, steeds complimentjes krijgt over zijn/haar outfit of het misschien gewoon heel erg leuk vindt om mee te doen? Dan is deze competitie zeker iets voor jou!

 

De nieuwe competitie is De look van de week”

 

Wat houdt dit in?:

Iedere week kunnen jullie deelnemen aan de competitie en jullie prachtige creaties (looks) insturen via een link. Vervolgens zullen deze door onze stijlprofessionals worden bekeken en beoordeeld. De beste blijven natuurlijk over en worden dan nader bekeken, spannend!

Wat kun je winnen?:

Prijzen, prijzen, prijzen… Jaja, je kunt hier natuurlijk ook iets mee winnen! Het gene wat je kunt winnen veranderd per week en wordt duidelijk aangegeven in het artikel van die week. Om je hier een beter beeld van te geven, denk bijvoorbeeld eens aan een rare of een toffe unieke badge, of misschien iets anders… Dat wil toch iedereen! Daarnaast draag je natuurlijk die hele week de titel “Look van de week” en word je in het volgende artikel in het zonnetje gezet. Zo krijg jij de kans om je gave outfit te showen aan iedereen in het hotel! “Jouw moment of fame”

Wanneer zijn de deadlines?:

Zoals jullie hierboven al hebben gelezen is deze competitie wekelijks.

Het thema (als er een thema is) wordt in het wekelijkse artikel bekend gemaakt op iedere maandag. De deadline voor de look van iedere week is op vrijdag. Zo kunnen onze profs goed kijken naar alle ingestuurde creaties. Iedere zondag zal bekend worden gemaakt wie de titel gewonnen heeft voor die opvolgende week!

Zijn jullie een beetje enthousiast? Hebben jullie er zin in? Wij namelijk wel!

De eerste competitie gaat Maandag 24 December 2018 van start, be there!

Wij kijken ernaar uit om jullie leuke outfits te mogen bewonderen en wensen jullie allemaal heel veel succes!

Veel liefs,

Dox staff team & Dox nieuws team.

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Nieuwe competitie! - "Look van de week"

ik ga winnenRE: Nieuwe competitie! - "Look van de week"

Ik niet nooitRE: Nieuwe competitie! - "Look van de week"

omg ik doe mee


Advertenties