Wat zijn Moderators?

Moderators zijn toezichthouders die speciaal in het hotel rondlopen om onschuldige Dox's te beschermen en de 'bad guys' in de gaten te houden - Dox's die zich niet houden aan de Algemene Voorwaarden van Dox Hotel. De Moderators zijn een van de methoden waarmee we de Dox Regels bewaken, en zo blijft Dox Hotel een leuke en een veilige plek, voor iedereen.

Je kunt Moderators herkennen aan de 'Dox Staff' badge naast hun naam. Ieder ander die zegt dat hij een Moderator van Dox Hotel is, en niet zijn badge kan laten zien, vertelt niet de waarheid.


Moderators hebben verschillende taken:

Corrigeren - als een Dox zich niet aan de regels houdt kan hij of zij die Dox waarschuwen, of voor enkele uren, of zelfs voor altijd uit het hotel zetten.

Hulpverlening - Moderators ontvangen de berichten die via het blauwe vraagteken worden verstuurd, en komen de Dox's in nood te hulp.

Aangeven - Moderators geven Dox's aan die zich niet aan de regels houden, die bijvoorbeeld scheldwoorden hebben gebruikt in hun Dox naam, missie of kamernaam en fungeren als de oren en ogen van Dox Hotel.

Gastvrijheid - Moderators zorgen dat Dox's zich welkom voelen, door hun vragen te beantwoorden en ze in het hotel te begeleiden.